Janne Ripatti Oy

Olemme toimineet vastuullisessa henkilöliikenteessä jo viime vuosituhannen puolelta. Kuljettajamme ovat alansa ammattilaisia.

Yritystoiminta on alkanut vuonna 2006, josta lähtien yritys on kasvanut tasaisesti. Alusta asti ajatuksena on ollut tarjota luotettavia, turvallisia ja laadukkaita palveluita. Tätä vaadimme kuljettajiemme lisäksi myös yhteistyökumppaneiltamme. Olemme mukana alueemme välityskeskuksissa (Lähitaksi Oy ja Taksi Helsinki Oy) ja KELA:n sähköisessä suorakorvausmenettelyssä, sekä olemme osa Suomen Taksiliitto ry:tä.

Pidämme tärkeänä ympäristö-, terveys- ja turvallisuusnäkökohtia, haittojen rajoittamista sekä asiaankuuluvan lainsäädännön ja määräysten noudattamista sekä korkeaa kotimaisuusastetta. Sitoudumme jatkuvaan parantamiseen toimintamme jokaisella osa-alueella - tilaajavastuuta arvostamme korkealle. Koko toiminnan jatkuva seuraaminen on olennainen osa toimintaamme ja näin pystymme nopeasti reagoimaan muutoksiin.

Tarkistamme oikeat toimintatavat yhdessä kuljettajien kanssa säännöllisesti. Toimintatapojen toteutuminen puolestaan varmistetaan sähköisen ajojärjestelyn avulla. Kuljettajiltamme edellytetään virallisen soveltuvuuden lisäksi hyvää ajotaitoa, asiakaspalvelutaitoja ja henkilökohtaista soveltuvuutta tehtävään. Salassapitovelvollisuus säilyy ja kuljettajien taustat tarkistetaan sekä koulutusta jatkamme vaikka lainsäädäntö muuttuu.

Tämän hetken kuljettajamme ovat palvelleet tyytyväisiä asiakkaita usean vuoden ajan taksilla, tilataksilla sekä esteettömällä taksilla.

Yrittäjätoiminnan lisäksi kokemusta löytyy monipuolisesti eri henkilöliikenteen tehtävien parista.

Toimimme Nummelassa, Vihdissä, naapurikunnissa, pääkaupunkiseudulla, uudellamaalla - liikenne-alueen ollessa koko Suomi.

Janne Ripatti, toimitusjohtaja